marți, 17 aprilie 2012

Nu ai nimic de pierdut!


Poti sa faci bani cu investitie zero. O afacere simpla, o sansa pentru fiecare. O gura de "oxigen" pe timp de criza. Prima companie globala care isi plateste utilizatorii!

Proiectul, in varianta Beta, va fi lansat pe intai iulie 2012.
Daca am ratat sansa de a ne inscrie la Google acum 13 ani, nu rata sansa de a te inscrie la WAZZUB!
Google castiga miliarde de dolari anual din reclama fara sa imparta nimic cu noi. Insa, din 1 iulie 2012, noul motor de cautare WAZZUB va oferi 50% din profituri utilizatorilor! Pentru aceasta trebuie doar sa te inregistrezi. Daca vei invita si alte persoane castigul tau va spori pe masura. Inscrierile se fac numai pe baza de invitatii de la alte persoane inscrise deja.  

Acceseaza linkul-invitatie de mai jos pentru inscriere:

Cel mai important lucru este sa actionezi repede. Imagineaza-ti un proiect care are potentialul sa devina urmatorul Google, Twitter, Facebook si ai avantajul de a fi unul dintre primii care se inscrie gratis pe viata! Cu cat te inregistrezi mai repede, fara nici un cost, cu atat mai multi bani poti face doar prin invitarea altor  membri GRATUIT. Primesti 1$ pentru fiecare membru inscris  pe 5 generatii ( nivele) luna de luna , pe viata . Sumele pot fi foarte mari! Inregistreaza-te ACUM! Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de PLATI?
Pentru a beneficia de plati ai nevoie de cel putin un $FACTOR=3, adica minim 3 inregistrari valide primite prin invitatiile tale. Cat castigi cu WAZZUB? In fiecare luna, incepand din iulie 2012, castigul tau va fi calculat asa:
-(50% profit Wazzub ultima luna)/($FACTOR TOTAL)*($FACTOR TAU)
Dupa cateva luni poate ca 1 $FACTOR valoreaza 1$, peste 4-5 ani poate ca 1 $FACTOR valoreaza peste 10$.

Cum poti obtine un $FACTOR mare? Cu 5 inregistrari directe si fiecare face 5 inregistrari.
-1 generatie =5
-2 generatii, 5*5=25
-3 generatii, 25*5=125
-4 generatii, 125*5=625
-5 generatii, 625*5=3.125
La 5 generatii se obtine un  $FACTOR=3.925                                                                        


Inregistrati-va gratuit, dand clik pe logoul WAZZUB:

WAZZUB se doreste a fi o comunitate globala care ne plateste, in care utilizatorilor li se ofera solutia ca in locul motoarelor de cautare existente ca Google si Yahoo sa foloseasca WAZZUB . Este un fapt cunoscut
ca Google, Yahoo si Ask castiga miliarde de dolari doar pentru faptul ca cei mai multi dintre noi folosesc serviciile lor.

WAZZUB este cu adevarat un proiect de multe miliarde de dolari. Este unic fata de Google, pentru ca el va imparti 50 % din profitul lui cu membrii inscrisi GRATUIT. Spre deosebire de programe similare, care au fost lansate mai inainte ca "homepagespays.com ", " viradyne.com", inscrierea in acest motor de cautare nu are nici o taxa de administrare. Nu vi se va cere sa cumparati sau sa vindeti nimic ca sa castigati bani cu WAZZUB.
Ca si Google, WAZZUB va castiga bani din publicitate, urmand ca 50 % din profit sa fie distribuit actionarilor si investitorilor, restul de 50% vor fi dati tuturor membrilor inscrisi GRATUIT, care folosesc WAZZUB ca pagina de pornire (homepage).
Inscriere la acest program se face prin invitatie. DACA VREI SA TE INREGISTREZI accesezi link-ul de recomandare si apoi obtii imediat un altul personal pe care il distribui pentru inregistrari ulterioare.

Nu are rost sa ai retineri. Nu ai NIMIC de pierdut. Inregistreaza-te chiar astazi. Nu uita sa confirmi inregistrarea accesand link-ul din mesajul trimis de WAZZUB, fara de care contul va fi sters automat.

Acceseaza ACUM formularul de inregistrare:


Logoul si imaginea apartin WAZZUB.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu